With this Privacy Policy, Christiana Kafa (hereinafter, ‘we’, ‘our’, ‘us’) wishes to make clear what information we collect about our customers when accessing our website and/or use our e-shop; how we process and store that information and with whom we share it; we also set out the purposes and the legal basis of processing your information and your rights with regards to this processing.

Christiana Kafa [21, Perikleous Str., 10563 Athens, Greece, tel.: +302109825301, info@christianakafa.com], acting as Data Controller, is dedicated to protecting your personal data made available to us and we try our best to process your information in a transparent manner, compliant to the provisions of the General Data Protection Regulation (EU/2016/679), Greek law 4624/2019 and in conformity with the applicable legislation.

WHAT INFORMATION WE COLLECT

This policy applies to data from which any living individual is identified or identifiable whether directly or indirectly. Specifically, we collect and process the following categories of personal data concerning you:

  • Information provided by you through our website, https://christianakafa.com/. This information includes your first and last name, your email address, billing address, shipping address, company name, country, apartment, suite or unit, town/city, county, postcode, telephone number.
  • The history of your communication with us; either via phone, email, Facebook or Instagram IM
  • The history of your orders as saved in ‘My Account’ and your ‘Wishlist’
  • Billing information and information for invoicing (TIN, address, bank account number etc.)
  • Information for the conclusion of an agreement with Christiana Kafa (full name, telephone number, addresses, TIN, email address)
  • Information deriving from your electronic signature or business cards, such as name, title, telephone number, email, postal address, fax etc.
  • When you visit our website, we may automatically collect your Internet Protocol (IP) address, as well as information from cookies, provided that you accept cookies to be stored on your device. For more details, read our Cookies Policy below.
  • Your CV or resume and any information contained in the cover letter you may send to us.

Before providing us with personal data relating to a third party, you have the responsibility and the obligation to inform that person about the content of this Policy.

OUR METHODS OF COLLECTING & STORING YOUR DATA

We collect the above described personal data:

  • Directly by our website users via our website and social media applications linked to our website;
  • Through cookies that may collect personal data;

We store your data in a physical structured filing system as well as in our digital archive (email accounts and server), where limited access is granted to authorised people within our company, depending on the nature of the communication and the correspondent processing. These two methods of keeping may not exist simultaneously, in the sense that some personal data are kept in our computerized database whereas others may be stored in hard copies.

THE PURPOSES OF USING YOUR DATA

We process the personal data that we collect when you engage with us in order to:

  • confirm/verify the details of your order;
  • conclude our agreement;
  • execute, ship and deliver your order;
  • improve customer service and shopping experience, by tracking your preferences train
  • our staff for the best customer support possible;
  • manage newsletter subscriptions and marketing requests;
  • stay connected with our subscribers and clientele;
  • protect our rights and that of our users from criminal actions;
  • respond to requests/inquiries that you submit via our website;
  • improve our website content and policies;

THE LEGAL BASIS FOR PROCESSING YOUR PERSONAL DATA & DATA DISCLOSURE

I. Consent: By registering online or submitting your personal information, you are also agreeing to the use of that information according to this statement. Your information is not used for other purposes, unless we have your explicit consent or it is permitted by law or there is other basis for processing of personal data as following. You have the right to withdraw your consent at any time (for instance, with regards to our newsletters and promotional material), unless it is provided for otherwise by applicable law or authority.

II. The process of carrying out your order: We process your personal data because it is mandatory for the execution of the order to which you are a party, or in order to take measures at your request prior to the execution. In such case we use your personal data for the following purposes:

1)            To prepare the order in connection with the services we offer.

2)            To provide you with the services as agreed upon.

3)            To deal with any complaints or feedback you may have.

4)            For any other purpose for which you have provided us with your personal data.

III. Legitimate interests: Your personal data is also processed by us because it is mandatory for our legitimate interests or those of another person. In such case we use your personal data as follows:

1)            for marketing to you

2)            for training our staff to monitor their performance.

3)            for administration and management purposes of our business including recovering money owed to us by you and archiving or statistical analysis.

4)            For seeking advice concerning our rights and obligations.

TRANSFER AND PROCESSING OF YOUR PERSONAL DATA TO THIRD PARTIES

In general, we disclose your information to our authorized employees and collaborators, who are responsible for managing and fulfilling obligations related to your order and proper use of our website and/or e-shop. We do not process nor transfer your personal data in unlawful manner or for improper use. We do, however, share personal data (mailing address, name, telephone number etc) with our collaborating shipping agencies.

When sharing your personal data with third parties, your personal data will only be transferred based on written contracts including data protection clauses with the said party.

RETENTION OF YOUR DATA

Your information will be retained for as long as the relevant activity or offered service dictates. With regards to our accounting records, we retain all relevant information (including invoices etc.) for a period of 5 years, pursuant to the Greek tax code as in force. We might be obliged to keep our accounting books and records for an additional period if we are obliged to do so in order to fulfill other obligations or to substantiate outstanding cases of a non-tax nature (such as employment and insurance law issues, special obligations arising from investment / development laws or programs likely to the business has been incorporated, any litigation, etc.

Regarding the Information we receive for recruitment purposes, if the application is not successful or if the employment proposal is not accepted, we will delete your personal data and any other relevant information, from our physical and/or electronic records, within 6 months from the date of the applicable closing event.

If your application for employment is successful, we will be obliged to use your information as long as the employment agreement is in force and the law provides for after its termination, or for as long as eventual court or extra judicial proceedings last to defend against legal claims. We can delete your data earlier from our records, upon your request, only to the extent allowed.

YOUR RIGHTS

You have a series of rights on the personal information that you have shared with us. More explicitly:

1)            You may obtain access to and copies of your personal data from our archive.

2)            You may demand that we cease processing your personal data.

3)            You may demand that we cease sending you marketing communications.

4)            You may demand that we erase your personal data.

5)            You may demand that we minimise or restrict our data processing activities.

6)            You may demand that we correct your personal data which we have in our possession if it is incorrect or complete it.

The above rights are not restrictive or absolute. We are obliged to answer to the relevant request(s) within one month from the submission of the said request, however, we may have the right to refuse any request if the law permits/obliges us so. If the request does not meet the requirements of applicable law, we reserve the right either to: (a) impose a reasonable fee, taking into account the administrative costs of providing the information or communicating or executing the requested action, or (b) reject your request.

If you wish to exercise any of your rights or if you have any concerns relating to the protection of your personal data please contact us at: info@christianakafa.com

If you are not satisfied with our methods of processing your personal data you may submit a complaint before the Hellenic Data Protection Authority by following this link: http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,211532&_dad=portal&_schema=PORTAL or by contacting the HDPA using the following contact details:

Website: www.dpa.gr

Postal Address: 1-3, Kifisias av., Athens, Greece (PC 11523)

Call Centre: +30210 6475600

Fax: +30210 6475628

Email: complaints@dpa.gr

MEASURES FOR THE PROTECTION OF YOUR PERSONAL INFORMATION

Taking into account the state of the art, the nature, scope, context and purposes of processing, we implement and use a range of technical and organizational measures that ensure a level of data security appropriate for the level of risk presented by processing personal data. These measures include:

1)            Training of staff and decision makers to ensure they are aware of our privacy obligations when processing personal data;

2)            Binding confidentiality and data protection clauses in employment and collaboration contracts;

3)            Technical security measures, including firewalls and anti-virus software and PC passwords;

4)            Staff security passwords to access our premises;

5)            Security breach notification process at the Data Protection Authority; if necessary, notification process to the affected data subjects.

COOKIES POLICY

We use cookies when you visit our site. There are four main types of cookies – here’s how and why we use them.

  • Site functionality cookies – these cookies allow you to navigate the site and use our features, such as “Add to Cart” and “Wishlist”.
  • Site analytics cookies – these cookies allow us to measure and analyse how our customers use the site, to improve both its functionality and your shopping experience.
  • Customer preference cookies – when you are browsing or shopping on Christiana Kafa, these cookies will remember your preferences (like your language or location), so we can make your shopping experience as seamless as possible, and more personal to you.
  • Targeting or advertising cookies – these cookies are used to deliver ads relevant to you. They also limit the number of times that you see an ad and help us measure the effectiveness of our marketing campaigns.

By using our site, you agree to us placing these sorts of cookies on your device and accessing them when you visit the site in the future. If you want to delete any cookies that are already on your computer, the “Help” section in your browser should provide instructions on how to locate the file or directory that stores cookies. Please note that by deleting or disabling future cookies, your user experience may be affected and you might not be able to take advantage of certain functions of our site, and the complete Christiana Kafa user experience that we pride ourselves on providing our customers.

UPDATE OF PRIVACY NOTICE

Please check this page periodically if you wish to monitor changes that may be implemented, as we try to keep our privacy policies updated.


Πολιτική απορρήτου

Με αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ποιες πληροφορίες συλλέγουμε σχετικά με τους πελάτες μας κατά την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας ή/και τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, πώς επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες και με ποιους τις μοιραζόμαστε. Παραθέτουμε επίσης τους σκοπούς και τη νομική βάση της επεξεργασίας των πληροφοριών σας καθώς και των δικαιωμάτων σας σε σχέση με αυτή την επεξεργασία.

Η Christiana Kafa [διεύθυνση: Περικλέους 21, 10563 Αθήνα, Ελλάδα, τηλ.: +302109825301, info@christianakafa.com], ενεργώντας ως υπεύθυνη επεξεργασίας δεδομένων, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα προσωπικά δεδομένα που έχετε θέσει στη διάθεσή μας να παραμένουν προστατευμένα και ασφαλή και αποβλέπει στη νόμιμη και διαφανή επεξεργασία των πληροφοριών προσωπικού χαρακτήρα, σύμφωνα τις διατάξεις του γενικού κανονισμού για την προστασία των δεδομένων (EU/2016/679) και τον ελληνικό νόμο, 4624/2019 και άλλες εφαρμοστέες διατάξεις.

ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Η πολιτική αυτή ισχύει για τα δεδομένα από τα οποία, κάθε εν ζωή άτομο είναι αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Συγκεκριμένα, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν:

  • Πληροφορίες που παρέχετε μέσω της ιστοσελίδας μας, https://www.christianakafa.com. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, την προτιμώμενη γλώσσα και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες αποκαλύπτετε οικειοθελώς στο μήνυμά σας σχετικά με εσάς.
  • Το ιστορικό των επικοινωνιών σας με εμάς είτε γίνεται μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω Facebook ή Instagram IM.
  • Το ιστορικό των παραγγελιών σας και τα “Αγαπημένα” σας.
  • Πληροφορίες χρέωσης και πληροφορίες τιμολόγησης (ΑΦΜ, διεύθυνση, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού κλπ.).
  • Πληροφορίες για τη σύναψη σύμβασης με την Christiana Kafa, (πλήρες όνομα, τηλεφωνικός αριθμός, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
  • Πληροφορίες που προέρχονται από την ηλεκτρονική σας υπογραφή ή επαγγελματικές κάρτες, όπως όνομα, τίτλος, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ταχυδρομική διεύθυνση, φαξ κ.λπ.
  • Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, τη διεύθυνση πρωτοκόλλου (IP), καθώς και πληροφορίες από cookies, υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε τα cookies που θα αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε παρακάτω την Πολιτική Cookies.
  • Το βιογραφικό σας σημείωμα και τυχόν πληροφορίες που περιέχονται στη συνοδευτική επιστολή που τυχόν θα μας στείλετε.

Πριν μας παράσχετε προσωπικά δεδομένα σχετικά με τρίτους, έχετε την ευθύνη και την υποχρέωση να ενημερώσετε το συγκεκριμένο άτομο σχετικά με το περιεχόμενο αυτής της Πολιτικής.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Συλλέγουμε τα πιο πάνω προσωπικά δεδομένα:

  • Απευθείας από τους χρήστες της ιστοσελίδας μας, μέσω της ιστοσελίδας μας και των εφαρμογών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συνδέονται με την ιστοσελίδα μας.
  • Μέσω των cookies που συλλέγουν προσωπικά δεδομένα.

Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας σε ένα φυσικό δομημένο σύστημα αρχειοθέτησης, καθώς και στο ψηφιακό μας αρχείο (λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και server), όπου περιορισμένη πρόσβαση παρέχεται σε εξουσιοδοτημένα άτομα εντός της εταιρείας μας, ανάλογα με τη φύση της επικοινωνίας και την απαιτούμενη επεξεργασία. Αυτές οι δύο μέθοδοι αποθήκευσης ενδέχεται να μην τηρούνται ταυτόχρονα, με την έννοια ότι ορισμένα προσωπικά δεδομένα διατηρούνται στη ηλεκτρονική βάση δεδομένων μας, ενώ άλλα μπορεί να αποθηκεύονται σε έντυπη μορφή.

ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε όταν συναλλάσσεστε μαζί μας προκειμένου να

  • απαντήσουμε σε αιτήματα / ερωτήσεις που υποβάλλετε μέσω της ιστοσελίδας μας,
  • επιβεβαιώσουμε / επαληθεύσουμε τα στοιχεία της παραγγελίας σας,
  • ολοκληρώσουμε τη συμφωνία μας,
  • εκτελέσουμε, αποστείλουμε και παραδώσουμε την παραγγελία σας,
  • εκπαιδεύσουμε το προσωπικό μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών.
  • βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση πελατών και την εμπειρία αγορών, παρακολουθώντας τις προτιμήσεις σας,
  • διαχειριστούμε τις συνδρομές των ενημερωτικών δελτίων και τις αιτήσεις μάρκετινγκ.
  • παραμένουμε συνδεδεμένοι με τους συνδρομητές και τους πελάτες μας.
  • αξιολογήσουμε το βιογραφικό σας σημείωμα, όταν υποβάλλετε αίτηση για μια συγκεκριμένη θέση εργασίας μαζί μας και να προσλάβουμε προσωπικό, εάν η αίτηση είναι επιτυχής.
  • προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας και τα δικαιώματα των χρηστών μας από εγκληματικές πράξεις.
  • βελτιώσουμε το περιεχόμενο και τις πολιτικές του ιστότοπου.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ

Ι. Συγκατάθεση: Με την εγγραφή σας ή την υποβολή των προσωπικών σας στοιχείων στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε επίσης να χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες σύμφωνα με την παρούσα δήλωση. Οι πληροφορίες σας δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, εκτός εάν έχουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας ή επιτρέπεται από το νόμο ή υπάρχει άλλη βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή (για παράδειγμα, όσον αφορά τα ενημερωτικά μας δελτία και τα διαφημιστικά υλικά), εκτός εάν προβλέπεται άλλως από το εφαρμοστέο δίκαιο ή αρμόδια αρχή.

ΙΙ. Εκτέλεση σύμβασης: Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, επειδή είναι υποχρεωτικό για την εκτέλεση της παραγγελίας στην οποία είστε συμβαλλόμενο μέρος ή για να λάβουμε μέτρα κατόπιν αιτήματός σας, πριν από την εκτέλεση. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

1)            Για την προετοιμασία της παραγγελίας σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

2)            Για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που συμφωνήθηκαν.

3)            Για να αντιμετωπίσουμε τυχόν παράπονα ή σχόλια.

4)            Για οποιονδήποτε άλλο σκοπό για τον οποίο μας έχετε παράσχει τα προσωπικά σας     δεδομένα.

III. Έννομο συμφέρον: Τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται επίσης σε επεξεργασία από εμάς, διότι είναι υποχρεωτικό για τα νόμιμα συμφέροντά μας ή τα συμφέροντα τρίτων προσώπων. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ως εξής:

1)            για λόγους προώθησης

2)            για την εκπαίδευση του προσωπικού μας και για την παρακολούθηση της απόδοσής   τους.

3)            για σκοπούς διοίκησης και διαχείρισης της επιχείρησής μας, συμπεριλαμβανομένης της             ανάκτησης χρημάτων που ενδέχεται να μας χρωστάτε και της αρχειοθέτησης ή      στατιστικής ανάλυσης.

4)            Για αναζήτηση συμβουλών σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

Κατά τη συνήθη πρακτική, θα διαθέσουμε τα στοιχεία σας σε εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους και σε συνεργάτες μας, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που σχετίζονται με την παραγγελία σας και την ορθή χρήση της ιστοσελίδας μας ή / και το e-shop. Δεν επεξεργαζόμαστε, ούτε μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με παράνομο τρόπο ή για ακατάλληλη χρήση. Εντούτοις, κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα (ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο, ονομ/μο κοκ) με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυδρομικών αποστολών.

Όταν κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, τα προσωπικά σας δεδομένα μεταφέρονται μόνο βάσει γραπτών συμβάσεων, συμπεριλαμβανομένων των ρητρών προστασίας δεδομένων με το εν λόγω μέρος.

ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Οι πληροφορίες σας θα διατηρηθούν για όσο διάστημα υπαγορεύει η σχετική δραστηριότητα ή η προσφερόμενη υπηρεσία. Όσον αφορά τα λογιστικά μας αρχεία, διατηρούμε όλες τις σχετικές πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων τιμολογίων κ.λπ.) για περίοδο 5 ετών, σύμφωνα με τον ισχύοντα φορολογικό κώδικα. Μπορεί να είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τα λογιστικά μας βιβλία και στοιχεία για επιπλέον χρονικό διάστημα αν χρειαστεί να εκπληρώσουμε άλλες υποχρεώσεις ή να τεκμηριώσουμε εκκρεμείς υποθέσεις μη φορολογικού χαρακτήρα (όπως θέματα εργατικά, απασχόλησης και ασφάλισης, ειδικές υποχρεώσεις που απορρέουν από νόμους περί επενδύσεων / ανάπτυξης ή προγράμματα που είναι πιθανό να έχουν ενσωματωθεί στην επιχείρηση, οποιαδήποτε δικαστική διαδικασία κ.λπ.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που λαμβάνουμε για σκοπούς πρόσληψης, εάν η αίτηση δεν είναι επιτυχής ή εάν η πρόταση απασχόλησης δεν γίνει αποδεκτή, τα δεδομένα και κάθε άλλη σχετική πληροφορία διαγράφονται από τα φυσικά και / ή ηλεκτρονικά αρχεία μας, εντός 6 μηνών από την καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Αν η αίτησή σας για απασχόληση είναι επιτυχής, θα είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας, εφόσον η σύμβαση εργασίας είναι σε ισχύ και για όσο ο νόμος προβλέπει μετά τη λήξη της σύμβασης, ή για όσο διάστημα απαιτείται από εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις ή διαδικασίες. Μπορούμε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας νωρίτερα από τα αρχεία μας, κατόπιν αιτήματός σας, μόνο στο βαθμό που επιτρέπεται.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Έχετε μια σειρά δικαιωμάτων σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες που έχετε μοιραστεί μαζί μας. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να ζητήσετε:

1)            πρόσβαση και αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων από το αρχείο μας.

2)            παύση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

3)            παύση αποστολής ενημερωτικού και προωθητικού υλικού.

4)            διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.

5)            ελαχιστοποίηση ή περιορισμό των δραστηριοτήτων επεξεργασίας δεδομένων.

6)            διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας αν είναι εσφαλμένα ή ελλιπώς συμπληρωμένα.

Τα ανωτέρω δικαιώματα δεν είναι περιοριστικά ή απόλυτα. Είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στο σχετικό αίτημα εντός ενός μηνός από την υποβολή του εν λόγω αιτήματος, ωστόσο, ενδέχεται να έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιοδήποτε αίτημα, αν ο νόμος το επιτρέπει / μας υποχρεώνει. Εάν το αίτημα δεν πληροί τις απαιτήσεις του εφαρμοστέου δικαίου, διατηρούμε το δικαίωμα είτε: α) να επιβάλουμε εύλογη αμοιβή λαμβάνοντας υπόψη τις διοικητικές δαπάνες για την παροχή των πληροφοριών ή την επικοινωνία ή την εκτέλεση της αιτούμενης ενέργειας, ή β) να απορρίψουμε το αίτημα σας.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας ή εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: info@christianakafa.com

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις μεθόδους επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε μια καταγγελία ενώπιον της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,211532&_dad=portal&_schema = PORTAL ή επικοινωνώντας με την ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση: 1-3, Κηφισίας, Αθήνα, ΤΚ 11523

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30210 6475600

Φαξ: +30210 6475628

Email : complaints@dpa.gr

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη της τεχνολογίας, τη φύση, το πεδίο, το πλαίσιο και τους σκοπούς της επεξεργασίας, εφαρμόζουμε και χρησιμοποιούμε μια σειρά τεχνικών και οργανωτικών μέτρων που εξασφαλίζουν ένα επίπεδο ασφάλειας δεδομένων, κατάλληλη για το επίπεδο κινδύνου που παρουσιάζεται από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν:

1)            Κατάρτιση του προσωπικού και των υπευθύνων λήψης αποφάσεων για να διασφαλιστεί ότι γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

2)            Δεσμευτικές ρήτρες εμπιστευτικότητας και προστασίας δεδομένων στις συμβάσεις απασχόλησης και συνεργασίας.

3)            Τεχνικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων τείχους προστασίας και λογισμικού κατά των ιών και κωδικών πρόσβασης για τους Η/Υ.

4)            Κωδικοί ασφαλείας προσωπικού για πρόσβαση στις εγκαταστάσεις μας.

5)            Διαδικασία κοινοποίησης παραβίασης ασφάλειας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων και εάν είναι απαραίτητο, διαδικασία γνωστοποίησης στα ενδιαφερόμενα πρόσωπα υποκείμενα δεδομένων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Η ιστοσελίδα μας https://christianakafa.com/ χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιούμε τεσσάρων ειδών cookies με τους εξής τρόπους:

(1) Cookies λειτουργικότητας τοποθεσίας – αυτά τα cookies σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε στον ιστότοπο και να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές του, όπως “Προσθήκη στο καλάθι” και “Αγαπημένα”.

(2) Cookies αναλυτικών στοιχείων – αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να μετρήσουμε και να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, βελτιώνοντας τόσο τη λειτουργικότητα όσο και την εμπειρία αγορών σας.

(3) Cookies προτιμήσεων πελατών – όταν κάνετε περιήγηση ή ψωνίζετε από την Christiana Kafa, αυτά τα cookies θα θυμούνται τις προτιμήσεις σας (όπως τη γλώσσα ή την τοποθεσία σας), ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την εμπειρία αγορών σας όσο το δυνατόν πιο απλή και πιο προσωπική.

(4) Cookies στόχευσης ή διαφήμισης – αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων σχετικών με εσάς. Περιορίζουν επίσης τον αριθμό των φορών που βλέπετε μια διαφήμιση και μας βοηθούν να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα των εκστρατειών μάρκετινγκ.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε να τοποθετήσουμε αυτών των ειδών τα cookies στη συσκευή σας και να τα προσπελάσουμε όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο στο μέλλον. Αν θέλετε να διαγράψετε τυχόν cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, η ενότητα “Βοήθεια” στο πρόγραμμα περιήγησης θα πρέπει να παρέχει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εντοπισμού του αρχείου ή του καταλόγου που αποθηκεύει τα cookies. Λάβετε υπόψη ότι με τη διαγραφή ή την απενεργοποίηση των μελλοντικών cookies ενδέχεται να επηρεαστεί η εμπειρία του χρήστη και ίσως να μην μπορείτε να επωφεληθείτε από ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπού μας και την πλήρη εμπειρία χρηστών της Christiana Kafa την οποία υπερήφανα παρέχουμε στους πελάτες μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Σας καλούμε να ελέγχετε αυτή τη σελίδα τακτικά, εάν επιθυμείτε να παρακολουθείτε τις αλλαγές που ενδέχεται να εφαρμοστούν, καθώς προσπαθούμε να ενημερώνουμε και να ανανεώνουμε την πολιτική απορρήτου μας.